Abrikozenboom kopen

Veel mensen kunnen echt genieten van een heerlijke abrikoos, waardoor steeds meer mensen de behoefte  hebben om een abrikozenboom te kopen. Daardoor is er ook bij tuincentra steeds meer vraag naar abrikozenbomen. Heeft u een tuincentrum en merkt u ook dat er steeds meer klanten zijn die een abrikozenboom willen kopen? Dan is het een goed idee om uw klanten voortaan de Hongaarse abrikoos aan te bieden.

Laat uw klanten een Hongaarse abrikozenboom kopen

Een populaire abrikozensoort is de Hongaarse abrikoos. Deze abrikozensoort, die u het best koopt bij Koster boomkwekerij in Waarde, is een vrucht met een lekkere smaak die veel mensen bevalt. Ook zijn deze abrikozenbomen eenvoudig te onderhouden. Uw klant hoeft er na het kopen van de abrikozenboom eigenlijk alleen maar voor te zorgen dat de boom een zonnige en warme plek in de tuin krijgt. Vervolgens kunnen er ieder jaar in augustus talloze abrikozen geoogst worden.

Haal het optimale uit uw abrikozenboom

De Hongaarse abrikoos is een oud ras met een sterke groeikracht, die daardoor mooie grote vruchten geeft. Om het maximale uit deze groei te halen, voorzien wij u graag van deskundig advies. Kom daarom langs bij onze kwekerij. Heeft u vragen voordat u langskomt? Bel dan naar 0113-504656 of stuur een e-mail naar info@koster-boomkwekerij.nl.