Frambozenstruik kopen

Een frambozenstruik kopen kan bij niet veel kwekers. Kom daarom langs bij Koster boomkwekerij in het Zeeuwse Waarde. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten frambozenstruiken. Iedere struik geeft frambozen met een specifieke smaak, waardoor er voor uw klant altijd een lekkere framboos bij zit. Of hij of zij nu houdt van een zoete of juist wat zuurdere framboos, bij ons vindt u altijd de juiste.

Van welk ras wilt u een frambozenstruik kopen?

Veel mensen denken dat er maar één soort framboos bestaat. Niets is echter minder waar, want er bestaan verschillende frambozen, die soms zeer bijzondere eigenschappen hebben. Wist u bijvoorbeeld dat er zelfs een gele frambozensoort bestaat? Deze Fall Gold framboos heeft een typische frambozensmaak, maar is net iets zoeter dan de standaard rozerode framboos.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een frambozenstruik voor in iedere tuin kopen

Wanneer mensen een frambozenstruik gaan kopen, willen ze  natuurlijk een struik die goed gedijt in hun tuin. Van veel frambozenstruiken is bekend dat zij nogal kwetsbaar zijn. Adviseer uw klanten daarom goed over de juiste frambozenstruik voor in hun specifieke tuin. Gelukkig hebben wij verschillende soorten, zodat er altijd een frambozenstruik is die past bij de tuin van uw klanten. Wij kunnen ook verschillende soorten op maat voor u kweken.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en de juiste kennis

Vindt u het lastig om het juiste advies te geven? Wij hebben de juiste kennis in huis, dus wij kunnen u alles vertellen over de frambozenstruiken in ons brede assortiment. Heeft u algemene vragen? Dan zijn wij hiervoor bereikbaar op telefoonnummer 0113-504656. U kunt uw vraag ook naar ons e-mailen via info@koster-boomkwekerij.nl.