Perzikboom kopen

Wellicht wilt u een perzikboom kopen, maar denkt u dat deze tropische vrucht niet in het koude Nederlandse klimaat gedijt. Toch kan dat. De Peregrine perzik die u bij ons vindt, gedijt prima in de frisse Zeeuwse buitenlucht. Zo kunt u perziken uit eigen tuin eten, of de klanten van uw tuincentrum deze mogelijkheid bieden.

Een perzikboom kopen na voldoende advies

Het planten en verzorgen van een perzikboom is niet moeilijk, maar vereist wel enige kennis. Gelukkig hebben we bij Koster boomkwekerij in Waarde deze kennis in huis en geven wij u graag advies. Het belangrijkste is dat u de perzikboom, die u bent gaan kopen bij ons, plant op een warme, zonnige plaats met voldoende luchtcirculatie. Het is vooral belangrijk dat het een warme plaats is, want de bloemen van de perzikboom gaan al vroeg in het jaar open, waardoor ze goed beschermd moeten worden tegen de kou. Bij nachtvorst is goede bescherming essentieel.

Wij helpen u graag met het bevorderen van uw perzikoogst

Natuurlijk kunt u nog veel meer doen om uw perzikoogst zo optimaal mogelijk te laten zijn. Wij voorzien u graag van deskundig advies wanneer u een perzikboom komt kopen bij onze kwekerij. Wij hebben praktische tips die u eenvoudig kunt toepassen. Wilt u nu alvast meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@koster-boomkwekerij.nl. of bel dan naar 0113-504656.