Pruimenboom kopen

Een pruimenboom kopen in Zeeland doet u het best bij Koster boomkwekerij in waarde. Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit diverse soorten pruimen. Of u nu houdt van wat zoetere of wat zuurdere pruimen, bij ons vindt u altijd de juiste soort. Ook wanneer u een pruimenboom van een bijzondere soort wilt kopen, bijvoorbeeld om aan de klanten van uw tuincentrum te kunnen aanbieden, bent u bij ons aan het juiste adres. Wist u dat wij ook pruimen kweken die precies op uw smaak zijn aangepast?

Van welke soort wilt u een pruimenboom kopen?

U vindt in onze kwekerij standaard pruimensoorten, zoals de Reine Claude, maar ook bijzondere soorten zoals de Excalibur en Victoria. Andere soorten pruimen die u op onze kwekerij vindt zijn:

  • Ontario
  • Opal
  • Jubileum
  • Reine Claude d’Oullins

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kweek een grote pruimenoogst

Een pruimenboom is uitstekend geschikt om te planten in Nederland. De boom kan namelijk goed tegen het Nederlandse klimaat. Ook is de plant eenvoudig te onderhouden. Hij moet ieder jaar gesnoeid worden. Belangrijk is dat dit niet in de winter gebeurd. Kies een warme en droge dag tussen half april en half september. De meeste pruimenbomen worden in augustus gesnoeid. Wanneer u de pruimenboom snoeit op een warme, droge dag hebben de snoeiwonden de mogelijkheid snel op te drogen. Wilt u meer tips? Kom uw pruimenboom kopen bij Koster boomkwekerij, dan voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Heeft u algemene vragen? Bel dan 0113-504656 of stuur een e-mail naar info@koster-boomkwekerij.nl